петък, 18 март 2016 г.

Спипаха най-големите наркодилъри в Гоце Делчев

Двудневна полицейска операция завърши с успех за полицията в Гоце Делчев – 48 часа местните полицаи не спаха, наблюдаваха и задържаха тази сутрин в 5 часа известните в града криминалнопроявени баща и син Тодор и Димитър Шопови.
56-годишният Тодор е криминалнопроявен от години, разведен. Синът му Димитър на 31 години също е с прояви, лежал в затвора за кражби.

От миналата нощ около дома им ченгетата провеждали външно наблюдение, докато успеят да проникнат в къщата им тази сутрин. В тайници са открити почти килограм хероин и голямо количество сух канабис. В двора на къщата заровени в земята са намерени и амфетамините. Дрогата била разпределена на дози за продажба. При обиски у бащата и сина, които са трайно безработни са намерени и над 5000 лева.

Час по-късно полицията изненадала един след друг и четирима от ползвателите на наркотици в града. Като свидетели срещу бащата и сина ще бъдат доведени в съда Атанас Атанасов, Васко Василев, Николай Кюлев и 23-годишната Крисия от Пазарджик. Четиримата били видени от полицията, че купуват амфетамини от бащата и сина, но търпеливо били изчакани да се приберат. У тях е намерена дрога, купена от Шопови.

„Градът ври, броят на наркозависимите се увеличава и всички млади хора купуват наркотиците от Шопови, крайно време беше да ги задържат“, коментират гоцеделчевци. Днес мярката на Шопови ще бъде удължена за 72 часа, а после ще влязат и в съда. Според наши източници дрогата навлиза в Гоце Делчев от Петрич, каналът действа отдавна. Очакват се още арести.

Няма коментари:

Публикуване на коментар