четвъртък, 30 юни 2016 г.

СКАНДАЛНО: Секс скандал в Гоце Делчев

15-годишно момиче от Кюстендил депозира жалба в полицейското управление в Гоце Делчев срещу съгражданина си 33-годишния Бисер Ж. Непълнолетната твърди, че завчера в хотел в Гоце Делчев е била пребита и изнасилена от Бисер в местен хотел, съобщава struma.com.
Познавали се от Кюстендил, но само "физиономично", разказала тя пред ченгетата. Когато се видели в Гоце Делчев, той я поканил на кафе в кафенето на хотела, помолил я да го придружи до стаята му, за да се преоблече и тук се развил екшънът.

Без много обяснения Бисер я съборил на леглото започнал да я души, запушил и устата и осъществил с нея насилствен полов акт.

Незабавно полицията е вдигната на крак, нищо неподозиращият Бисер е задържан. При разпитите той твърди, че малката е голяма палавница и доброволно се отдала.

Проверка на ченгетата установи, че 15-годишната наистина е влязла доброволно в хотела, освен това има и друг случай на депозирана от нея жалба за изнасилване, след което е започнала да изнудва изнасилвача за пари. Дали случаят с Бисер ще се окаже същия, полицията изяснява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар