понеделник, 19 септември 2016 г.

Мотористи атакуват Гоце Делчев

Четвъртото издание на традиционния мотокрос "GRAND PRIX - Гоце Делчев 2016" ще се проведе през двата предстоящи почивни дни - 24 и 25 септември, съобщиха организаторите на събитието. Атрактивната спортна надпревара, очаквана от многобройните любители на моторните спортове, е организирана от мотоклуб "Панчо Рейсинг тим" и община Гоце Делчев.

Тази година на мотополигона "Горилата" в града се очаква да се състезават повече от 100 български и чуждестранни мотористи. Според предварителната програма съботният ден е определен за тренировки на участниците. Те са особено важни за онези състезатели, които за първи път опитват пистата в Гоце Делчев.

По програма състезанието ще бъде официално открито в неделя, 25 септември, в 10.00 часа и ще се проведе в два манша. Награждаването на победителите ще бъде в 15.00 часа.

За изминалите четири години мотокросът в Гоце Делчев придоби изключителна популярност и се очаква състезанието да се радва на много голям интерес от страна на публиката, коментираха домакините. Организаторите не крият очакванията си, че и тази година представителите на гоцеделчевския мотоклуб "Панчо Рейсинг тим" ще се представят достойно за радост на своите почитатели. Събитието според тях е факт благодарение на сериозната подкрепа от страна на община Гоце Делчев, както и на представители на местния бизнес, които подпомагат финансово реализацията на състезанието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар