понеделник, 6 април 2015 г.

28 осъдени заради масова пиянска оргия


Двайсет и осем души бяха осъдени в Дубай, защото са участвали във вечернo парти с консумация на алкохол на яхтеното пристанище на града.


Двама мъже и три жени, присъствали на партито, бяха осъдени на по година затвор заради извънбрачни сексуални връзки, съобщи англоезичният вестник "Халидж таймс", цитиран от Франс прес и БТА. Според друго издание двамата мъже са полицаи. 

Всички 28 души са осъдени да платят глоби между 500 и 1000 евро, защото са консумирали алкохол без позволение, в нарушение на местното законодателство. Събитието, заради което се води делото, било организирано на 10 октомври миналата година. Вечерта полицията получила сигнал, че се пие алкохол на яхта, закотвена в Дубай. 

Осъдени са общо 15 мъже и 13 жени на възраст между 20 и 36 години, предимно граждани на Обединените арабски емирства. Чужденците ще бъдат депортирани след като приключат присъдите им.
 От яхтата са иззети 110 бутилки алкохол, както и чаршафи за доказателство. Някои от жените са заявили, че са празнували рожден ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар