събота, 21 март 2015 г.

СКАНДАЛНО: Водещи и певици с порно клипове


Вече изглежда почти невъзможно една ногоизгряваща българска звезда да остане по-назад от холивудските си колеги и да пропусне да добави в портфолиото си порно клипче в интернет. Това се оказва най-прекият път към славата и гарантирано печели интереса на публиката. За колко дълго зависи от таланта на скандалните герои, но е факт, че всеки, който лъсне със секс скандал в медиите получава своите поне 5 минути слава.

Някои от родните хайлайф знаменитости още се червят заради стореното, други само се преструват, за да не се блесне истината, че всичко е било пиар стратегия. Мина доста време след някои от скандалите и може да се обобщи кой успя да спечели дивиденти от компроматите и на кой не му понесе скандалната слава.

Азис е най-яркият пример за родна звезда, пробила със секс скандали. Именно нестандартната му ориентация, провокативните разголени снимки, обличането като жена и сватбата с мъж донесоха широка попуярност на чалга певеца, чието истинско име е Васил Боянов. Повече от 10 години той е на върха на славата си и успява да измисля нови и нови нестандартни прояви, с които да се задържи на върха. Всички софиянци помнят един от първите секс скандали с него, когато голите му задни части лъснаха на показ на десетки билбордове из София и се наложи да бъдат свалени със заповед на Столична община. Азис обаче не спря до тук с порно проявите и многократно негови голи снимки, показвайки най-интимните му части лъсваха уж случайно в интернет. 

Моделът Галя Литова, певиците Камелия и Галена, адреналинката Яна, рапърът Криско, водещият Витомир Саръиванов, актрисата Нети и още много станаха волю-неволю популярни на широката публика именно чрез секс компромати. Тяхното участие е доказано, филмите и снимките им са автентични, всички са заснети с тяхно съгласие, но за разпространението им нещата не стоят така.

Позабравената вече манекенка Галя Литова бе една от първите звезди във „ВИП брадър” 1. Бившата изгора на Дичо от D2 се изпокара с продуцентите на риалитито и малко след това лъсна в брутален порно клип, където двама надарени мъжаги я обладават по какви и ли не начини. За съжаление Галя не се възползва от славата натрупана покрай тв шоуто и последвалия секс скандал, и вече за нея не се чува абсолютно нищо, освен че наскоро името и бе замесено в пореден видео скандал. В интернет плъзнаха твърдения за аморално филмче между нея и футболиста Ники Михайлов, който наскоро се раздели с чалга дивата Алисия.

Бившата адреналинка Яна също не успя да осребри по най-добрия начин домашната си секс касета. Макар и доста дълго, с добро качество и много обстойно, видеото бе скучно и не особено артистично и ако не беше с нейно участие едва ли щеше да натрупа толкова коментари във форумите.

Касетата е с участието на отмъстителния съпруг на Яна - Иво, който освен главен актьор, оператор и режисьор се оказа и разпространител на скандалния клип. Всичко се случи заради раздялата им и спора за попечителство над детето им. За огромно съжаление тези проблеми сринаха Яна и вместо да се възползва от скоростната слава, тя се скри и няколко години дори несе появяваше в столичните заведения. С днешна дата работи като еротична танцьорка в софийския бар и е далеч от светлината на прожекторите.

Колкото и да се опитват телевизиите да пренебрегнат факта, че в миналото, а може би и сега, младият рапър е правил много глупости, неговото секс видео от мобилния му телефон остава незабравимо. За разлика от останалите звезди Кристиан Талев, както е истинското има на участника в „Като две капки вода”, сам пуска кратко еротично изпълнение, в което той снима девойка даряваща го с френски ласки и накрая обръща камерата към лицето си най-тенденциозно.

Като музикален фон звучи нова негова песен, а за финал колаж с лицето, името му и това на песента. Очевидно идеята е да се популяризира творчеството на младежа, който тогава едва е навършил пълнолетие. Видеото така и не даде очаквания резултат и на Криско му се наложи здраво да поработи докато успее да извади на пазара хитове, и то не без чужда помощ. Изявите му на порно актьор обаче не попречиха на националната обществена телевизия БНТ да го ангажира за водещ на миналогодишната детска „Евровизия”, както и за други детски музикални програми, така че Криско повече изгуби, отколкото спечели с порно клипа си.

Другите търсачки на слава с нарочно заснети, но скучни и не толкова оригинални еротични клипчета са Андреа, Златка Райкова и Николета. Трите се опитаха да „взривят” публичното пространство с видео, в което уж правят секс по между си, но то така и не доби голяма популярност.

Някой известни българи дори са си изкарвали хляба с порно в миналото преди да станат общо познати. Най-популярният бивш порно модел е актьорът Фахрадин Фахрадинов. На младини, докато живеел и учел във Варна, Фери размятал члена си пред уеб камерите на богати чужденци в порно сайт за еротичен чат. Съпругата му Владимира, с която вече са разделени, също не бе пощадена и в пространството плъзнаха кадри с участието й във филмче с горещо съдържание.

Родните футболисти странят от видео камерите, но пък често лъсват голи на снимки. Такива са случаите със скандалния Орлин Орлинов, Христо Йовов, Шалозе Удоджи и Момчил Цветанов.
Скандални за времето си преди повече от 10 години бяха и снимки на певицата и актриса Нети с тогавашното й гадже Люси Иларионов. Фотосите, чиято автентичност певицата никога не потвърди, но и не отрече публично, показваха ексцентрични любовни игри между нея и бъдещия топрежисьор на “Планета тв”. На кадрите Нети бе чисто гола и до днес прелестите й са сред най-скъпите спомени на любителите на еротиката, а настоящата половинка на Дони успя добре да се възползва от споходилата я слава и сега е сред най-ангажираните родни актриси в театъра. 

Пипнаха Витомир в изневяра
Тв водещият Витомир Саръиванов също стана популярен сред широката публика със секс скандал. Тогавашното лице на „Здравей, България” по Нова тв бе изловен в интимна близост с любовница в колата си на пътя за Витоша. Папараци щракнаха как женения журналист кръшка и той стана за резил пред цяла България. Съпругата му Диляна по чудо намери сили да му прости в името на двете им деца, но скандалната слава преследва Саръиванов и до днес.

Чалга певиците пробиват с голота
Порно клипчето на Галена е най-гледано в интеренет

Най-атрактивното и най-гледано порно клипче на родна звезда в интернет е това на чалга певицата Галена. То е с участието на манекен на име Дани, за когото се твърди, че сам е пуснал секс материала в мрежата. По времето, когато видеото зарадва родните еротомани, Галена бе точно в началото на кариерата си. Последвалата депресия обаче не й попречи да се мобилизира и да яхне гребена на вълната, за да стане една от най-големите родни любимки на чалга небосклона и на два пъти да спечели приза певица на годината в чалга бранша. За капак успя да запази и връзката си с милионерския син Галин, от когото има син.
Според анкети в няколко уеб-сайта, порно-клипчето, на което Галена върши секс подвизи във ваната и изпреварва с голяма преднина феномени като голия бюст на Яна Маринова в холивудския хорор „Lake Placid 2” или пък прашките на колежката си Десислава във „ВИП брадър 2”.

Фолк певицата Камелия се е снимала многократно в еротични фотосесии за мъжки списания, но показва повече в аматьорска снимка, на която е чисто гола и разкрачена срещу камерата. Според слуховете обаче кадърът не е пуснат от нея, а случайно е попаднал в интернет. Името на Камелия се завъртя и покрай домашната касета на нейният фитнес инструктор и модел в много музикални клипове Лазар Ангелов. Той сам разпространил креватните си изпълнения на младини, но славата му на жребец още се носи.

Сашка Васева и Десислава също лъснаха в интернет с уж откраднати снимки на гърдите си в мрежата, но и двете не успяха да спечелят кой знае колко от това.
Няколко фолк фурии пък гордо се похвалиха, че обичат да се забавляват пред камерата с половинките си. Емануела, Преслава и Мария си признаха, че без капка свян са снимали домашни порно филмчета по едно или друго време, но са ги изтрили, за да не попаднат в неподходящи ръце.

Андреа също стана популярна в разголена фотосесия, която бе част от рекламната кампания на родна водка и благодарение на това певицата се появи на 200 билборда из страната, демонстрирайки женските си прелести. Чалга дивата бързо разбра, че сексът е добра реклама и след това безброй пъти уж случайно по време на участия лъсваха на показ ту голите й гърди, ту бикините й, а тя се оправдаваше с неподходящите рокли. Така или иначе именно подобни кадри я направиха много популярна, напук на слуховете за ревността на гаджето й Кубрат Пулев, и днес тя е сред топ имената в чалгата. 

PIK.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар