понеделник, 23 март 2015 г.

36-годишен счупи пениса си по време на бурен секс в Гоце Делчев

36-годишен от Гоце Делчев е приет по спешност за оперативно лечение в столичния институт „Пирогов“, след като получил фрактура на пениса по време на бурен секс. Нелепият инцидент станал в събота вечерта. Младият мъж въпреки ужасната болка запазил самообладание, но от срам и страх от случилото се тръгнал от Гоце Делчев сам през нощта с личния си автомобил за София.

На път за столичната болница мъжът потърсил лекарска помощ в Благоевград. След преглед от спешен медик е установено, че се касае за сериозно нараняване на  половия член, от нарушен кръвоток десният тестис бил също силно болезнен, оточен и посинял. Младият мъж пояснил, че усетил изведнъж изхрущяване /изпукване/ и силна нетърпима болка като забиване в кост. След като се съвзел от ужасната болка, той потеглил за болницата.

Опасно в конкретния случай е, че от болката е можел да колабира зад волана по време на шофиране, а на дългия път е бил сам.

Статистиката сочи, че такива наранявания не са чести, но са опасни и съпроводени със силна болка, фрактура на пениса се случва много рядко и изисква бърза и адекватна лекарска намеса.

Най-често срещаните заболявания при 9-14-годишни момчета е усукване на тестисите, операцията в първите 3-6 часа е решаваща. Само преди месец има приети два такива случая в Благоевград.

Няма коментари:

Публикуване на коментар